Top 5 Familieaktiviteter i København

Posted on 07 Mar 2024 in København

Drømmer du om en forlænget weekend med din familie i en spændende by, men ønsker I ikke at rejse langt for det? Så er København det perfekte valg!

Danmarks hovedstad er en fantastisk by fyldt med aktiviteter til alle aldre, og det er derfor oplagt til en getaway med familien. Vi garanterer dig, at hvis I følger vores rejseguide, er der ingen der kommer til at kede sig!

Tivoli i København

Hvis du er i København, vil vi klart anbefale at bruge en dag i Tivoli. Tivoli åbnede for første gang i 1843, hvilket gør det til en af de ældste forlystelsesparker. I Tivoli finder du forlystelser til både store og små, og det er derfor et besøg værd, uanset hvilken alder du er i.

Du har måske hørt om “Den gamle rutschebane" i Tivoli, men undret dig over hvorfor, at den bliver omtalt. Det er der en helt bestemt årsag til. Rutschebanen er en af verdens ældste, der stadig er i drift. Rutschebanen blev bygget i 1914 og kører stadig den dag i dag, hvilket gør den helt speciel!

Selvom Tivoli byder på masser af rutschebaner, der giver dig et sus i maven, er der også en række andre ting at lave i parken. Du skal derfor ikke være en adrenalin elsker for at besøge Tivoli. Parken er fyldt med en masse lækre spisesteder, både til den store og lille sult. Det er nemt at sige, at der er noget til enhver smag. Der er alt lige fra smørrebrød ved “Hallernes smørrebrød” til den populære danske burger bar “Gasolin Grill”.

En tur rundt om søerne

I hjertet af København finder du tre store søer fordelt i fem bassiner lige ved siden af hinanden. Søerne er det perfekte sted til en dejlig gåtur i solen. Hvis du går turen rundt om alle søerne, vil det være en tur på omkring 6 km. Rundt om søerne ligger der mange cafeer. En anbefaling fra os er at tage en kop kaffe to go med på din gåtur.

Udover at du kan gå rundt om de fine søer, kan du også leje cykelbåde og sejle en tur i dem. Cykelbådene er ikke svære at få øje på, da de ligner svaner. Dette er en oplagt mulighed for at nyde hinandens selskab, mens I har det sjovt, og samtidig ser lidt af København.

Havnebadet Islands Brygge

På de varme sommerdage i København vil du ikke gå glip af en dukkert i friluftsbadet på Islands Brygge. Selvom havnebadet tiltrækker mange mennesker om sommeren, er det et besøg værd, hvis du er en rigtig vandhund og elsker at hoppe i vandet på en varm solskinsdag. Friluftsbadet består af 5 bassiner, hvor der både er udspringstårn på 1, 3 og 5 meter. Lige ved siden af bassinerne er der en stor græsplæne, hvor du kan folde et tæppe ud og nyde en lille picnic eller bare varme dig i solen efter en dukkert. Det kan ikke blive andet end en skøn dag, hvis du tager til havnebadende på Islands Brygge!

Kanalrundfart

En kanalrundfart i København er den perfekte måde at opleve Københavns flotte havn og kanaler på en times tid. Turen er både på dansk og engelsk, så alle kan være med og forstå, hvad der bliver sagt. Du vil sejle forbi flere af de københavnske seværdigheder såsom Amalienborg Slot, Christiansborg Slot, Operaen og Den Lille Havfrue. Der er masser at se på, mens der bliver fortalt om de flotte seværdigheder. Det er derfor både en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Den Blå Planet

Kun 20 minutters kørsel fra indre by, ligger Nordeuropas største og topmoderne akvarium. Den Blå Planet er den perfekte attraktion for børnefamilier, da både voksne og børn vil synes om akvariet.

Akvariet er helt specielt, da havdyrene er inddelt efter hvor i verden de kommer fra. Det vil altså sige, at du kommer alle verdenshavene igennem på blot 1 tur til Den Blå Planet. Udover at du kan bruge timevis på at gå på opdagelse og se på store hajer, rokker og meget mere, har Den Blå Planet også en vandlegeplads, som børn absolut elsker! Her er der plads til kreativitet og læring gennem leg.

Den Blå Planet byder også på en regnskov, hvor du kan se frøer i buskadset og ikke mindst de famøse piratfisk.

Uanset alder vil den blå planet være et hit på din tur til København. Det er især en god aktivitet, hvis vejrudsigten ikke er helt som ønsket.

 

Uanset hvilken aktivitet på din tur til København, du er ude efter, er der bestemt noget, der vil fange både dig og din families interesse. Med de mange seværdigheder og aktiviteter der er i København, må du ikke gå glip af en forlænget weekend dertil. Du vil efter et besøg her forstå, hvorfor så mange mennesker er vilde med den danske hovedstad København - specielt om sommeren!

Ved at booke dit hotelophold gennem Coop Medlemshoteller.dk garanterer vi en god pris, så du og din familie kan få en dejlig tur til København.

Subscribe to the newsletter!

And take note of the latest news and travel offers